Sunday, March 10, 2013

FANTASY TURN TO REALITY.THE FAIRY TALE STORY.


hehe. agak2 korang apa maksud aku dengan tajuk kat atas tu ? bunyi semacam gempak je kan ? takde mende pun. dah lama dah aku tak update blog ni. asyik sibuk je. *bajet sibuk  biasa laa kehidupan seorang student yang mithali lagi berjaya. paham2 laa ehh ! haha. baru-baru ni kos aku ada buat ANNUAL DINNER. bukan ANNUAL GRAND DINNER ehh. haha. tema kitorang 'FAIRYTALE'. nak tahu tak betapa eksitednya mak jemah? haha. siap beli bulu-bulu ayam bagai. nasib tak beli penyapu tuu haa. cadangnya nak guna batang mop je. tapi cam selekeh pulak dah aku ni kang. haha. hajar amek watak 'witch' . ingat nak jadi yang hodoh2 tuu. segan pulak. orang lain sume pakai gojes2. tetiba aku pulak yang selekeh. mana bolehhhh ! haha. 

jeng jeng ! jadi 'THE GORGEOUS WITCH' kauuu ! haha. puas hati aku. kihkih. nak tengok tak yang lain-lain ? gojes jugak seyhh ! kejap ehh. nak upload :)

 ini adalah senior aku. gojes yawwww !

 ini  bukan senior. ini sama semester dengan aku. pika nama dia :)


ini adalah pasangan yang sweet dari sem 6. abang tuu jadi 'KING OF THE NIGHT'

with my classmates, arina :)

'QUEEN OF THE NIGHT'. cantik kan akak tu ? terpersona aku tengok dia malam tuu. sebelah tu classmates aku nama dia hasanah (^^,)

cukup-2 laa yang ini saja. kang aku upload banyak-2 kang muntah pulak korang tengok. terpersona dengan diorang. ahaha. ni nak laa tunjuk sikit crown yang aku buat untuk anugerah senior-senior :D

 haa, yang ni untuk 'ANUGERAH SENIOR PALING POPULAR '

 'ANUGERAH SENIOR PALING SPORTING'

 'ANUGERAH SENIOR PALING BERKEPIMPINAN'

 'ANUGERAH SENIOR POKER FACE'

'ANUGERAH SENIOR PALING ROCK'


akhirnya siap jugak crown rekaan aku. walaupun tak bape nak gah bagi korang tapi sekurang-kurangnya aku puas hati sebab rekaan crown aku lain dari yang lain. punya laa aku gali kat google nak cari rekaan crown yang unik. hampehh ! semua sepesen jee. haha. dengan bantuan kawan-2 yang ringan tulang lagi baik hati tolong percepatkan kerja aku,akhirnya siap jugak petang sebelum annual dinner tu :)

# yang pasti, aku rasa puas hati jugak laa pergi AD tuu. persembahan,lagu-2 dia buat aku rasa sebak di dada. sebab dia sentuh pasal 'PERSAHABATAN' . den lomah sikit bab ni. rasa nak nanges je masa tuu. tapi, cool. kata witch. hati kena kental. haha. best ! aku sayang mereka (^^,)

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

No comments:

Post a Comment

thank you for reading my posts (^^,)